Zwanger met ambities

Je hebt een drukke baan, je maakt veel uren en het gaat lekker. Je bent ambitieus. En dan ben je zwanger! Hoe ga ik dit ooit combineren? Hoe kan ik zorgen dat mijn nieuwe verantwoordelijkheden passen binnen mijn huidige leven? En hoe moet dat met mijn bedrijf of mijn baan? Kan ik wel gemist worden? En staat het mijn persoonlijke groei niet in de weg?

Laat dit je vooral niet tegenhouden om zwanger te worden! 

Bewuste Keuzes

Je zwangerschap en het moederschap veranderen je leven enorm. Je nieuwe moederrol brengt veel verantwoordelijkheden met zich mee. Om je nieuwe leven vorm te geven en jezelf te kunnen blijven, moet je bewuste keuzes kunnen maken. Keuzes voor je kind, maar vooral ook voor jezelf. Kiezen voor het moederschap hoeft je carrière zeker niet in de weg te staan. Een goede voorbereiding helpt je om al je ambities waar te maken. 

Kiezen voor jezelf

Je bent zwanger, je hebt jouw ambitie om mama te worden gevolgd. De komende 9 maanden staan in het teken van jouw transformatie van vrouw naar moeder. Deze overgang gaat vanzelf, je kind groeit en de bevalling komt steeds dichterbij. 

Een mooie periode om te leren bewuste keuzes te maken, passende bij jouw ambities en identiteit. Gebruik jouw waarden en overtuigingen om jouw moederschap vorm te geven. 

Leer kiezen voor jezelf, wat vind jij belangrijk in jouw leven. Je werk, je kind, je partner, familie en vrienden? 

Voldoende energie

Ga op zoek naar een manier om voldoende energie te hebben om al je belangrijke rollen te vervullen. Jouw gezondheid en welzijn bepalen je energie. Voldoende bewegen, gezond eten en op tijd ontspannen, helpen je om in balans te blijven. Het geeft je de ruimte om voor anderen te zorgen en om te presteren op je werk. 

Ja dit kost tijd. Mijn ervaring leert dat het aan de andere kant ook tijd oplevert. Energie zorgt voor productiviteit, waardoor je minder tijd nodig hebt om je werk gedaan te krijgen. Leer je gevoel te volgen. Plan je beweeg en ontspan momenten, wanneer jij deze nodig hebt. Leer wat voor jou werkt tijdens je zwangerschap en neem deze ervaring mee naar het moederschap. 

Zorgen voor jezelf

De eerste periode na je bevalling staat in het teken van wennen aan elkaar, wennen aan de nieuwe situatie en omgaan met alle veranderingen. Als jij weet hoe je voor jezelf kunt zorgen en wat jij nodig hebt om jezelf te kunnen blijven, wordt deze periode zoveel makkelijker! 

Het geeft je de ruimte om te genieten. Het geeft je de ruimte om aan te wennen aan je nieuwe rol en een combinatie te vinden met je andere ambities. Want deze hoef je helemaal niet los te laten door het moederschap! 

Werk aan je gezondheid en fitheid tijdens en na je zwangerschap. Jij hebt voldoende energie om je werk te blijven doen tot aan je verlof en bent snel weer fit om aan het werk te gaan. Zo krijg je, ondanks je zwangerschap, alle ruimte om te werken aan jouw ambities. 

Met mijn Best9Moms programma’s help ik je te ontdekken wat jij nodig hebt om je lekker in je vel te zitten. Zorgen voor jezelf wordt een topprioriteit. Je leert de vaardigheden om bewegen, gezond voeding en ontspanning vol te houden. Ik leer je omgaan met alle onverwachte gebeurtenissen in jouw drukke werkweek, zodat er altijd tijd en ruimte is om wel voor jezelf te zorgen. Nieuwsgierig? Meld je aan voor een gratis informatiegesprek!

Vorige
Vorige

Mijn Bevalling deel II

Volgende
Volgende

Mijn kraamtijd (deel I)