Ervaar jij flow?

Flow

Het gevoel van Flow ervaar je als jij je zelfbewustzijn uit kunt zetten en kunt stoppen met piekeren.

Piekeren is het rondslingeren van gedachten, het lost niets op. Nadenken is namelijk nooit de oplossing voor een probleem, je staat namelijk niet open voor creativiteit.

Flow is vrijheid

Flow is een onderwerp in mijn online programma's. Want als jij Flow kunt ervaren dan voel jij je lekker in je vel en vrij.

Het is deze vrijheid die je de energie en ruimte geeft om creatief te denken, uitdagingen aan te gaan en je ambities waar te maken.

Ik leer mijn deelnemers om hun gevoel in te zetten bij het maken van keuzes en het aangaan van uitdagingen. Laat andere maar praten, verdiep je in de uitdaging en ga deze aan op een manier die bij jou past.

Keuzes maken, een mama vaardigheid

Een vaardigheid die je heel goed kunt gebruiken in het moederschap. Want wie krijgt er nou niet allerlei goedbedoelde adviezen, waar je eigenlijk helemaal niets mee wilt doen? En die je alleen maar onzeker maken?

Een vaardigheid die ook goed van pas komt in je werk.

Het geeft je het zelfvertrouwen dat je in elke situatie wel een manier vindt om ermee om te gaan.

Kun jij wel wat steun en motivatie gebruiken bij het werken aan jouw gezonde leefstijl? Meld je dan aan voor mijn besloten Facebook groep.
Nieuwsgierig naar wat ik met Best9Moms voor je kan betekenen? Maak dan een afspraak voor een gratis coachingsessie. Dan kijken we samen welke stappen jij kunt nemen naar meer balans tussen je werk, je gezin en jezelf.
Vorige
Vorige

Simone Kamping: Van depressieve moeder naar succesvol zwangerschapscoach

Volgende
Volgende

Mentale problemen zijn verledentijd