Mentale problemen zijn verledentijd

Als alle mensen voldoende bewegen, gezond eten en voldoende ontspannen & slapen, waren 70% van de psychische problemen weg!

Dit is zo waar. Alleen denk ik niet dat het voor iedereen is weggelegd om alles tegelijk te willen, ookal zou dit heel behulpzaam zijn.

Binnen mijn online coaching besteed ik veel aandacht aan bewegen, voeding, ontspanning en slaap. Samen gaan we zoeken naar de ideale combinatie voor jou.

Geef jezelf een cadeautje

Want als jij een manier vindt om voldoende energie te hebben, die bij jou past. Dan ga je het ook volhouden. Een gezonde leefstijl hoort te voelen als een cadeautje voor jezelf (en je omgeving).

Zodra het voelt als moeten, komt er een punt waarop je gaat afhaken. Waarop je het gevoel krijgt te hebben gefaald. Je energie zal dan weer naar een dieptepunt zakken.

In kleine stapjes neem ik je mee door het denkproces. Je ontwikkelt een mindset waardoor je, op jouw manier, wel een gezonde leefstijl kunt ontwikkelen.

Kun jij wel wat steun en motivatie gebruiken bij het werken aan jouw gezonde leefstijl? Meld je dan aan voor mijn besloten Facebook groep.
Nieuwsgierig naar wat ik met Best9Moms voor je kan betekenen? Maak dan een afspraak voor een gratis coachingsessie. Dan kijken we samen welke stappen jij kunt nemen naar meer balans tussen je werk, je gezin en jezelf.
Vorige
Vorige

Ervaar jij flow?

Volgende
Volgende

Mensen zijn kudde dieren