Best9Moms deel 2: Zelfvertrouwen voor je bevalling

Vooral je eerste bevalling is heel spannend. Je hoort en leest veel verhalen, maar je kunt je geen voorstelling maken van wat komen gaat. Toch zal het moment komen dat je bevalling gaat beginnen. Vaak spontaan, soms met een beetje hulp. Jij kan het aan, miljarden vrouwen zijn je voorgegaan. Ik help je tijdens mijn programma vertrouwen te krijgen in je lichaam, door je mentaal en fysiek voor te bereiden op deze heftige gebeurtenis. 

Mindset

Bevallen gaat pijn doen. Hoeveel pijn is niet te beschrijven. Dit kan uren en soms dagen aanhouden. Ik, en heel veel vrouwen met mij, heb erg op gezien tegen dit moment. Bang voor de pijn en bang voor het onbekende. Toch heb ik mijn tanden erin gezet en de juiste mindset gevonden om de klus te klaren. 

In mijn programma neem ik je mee in de voorbereiding op jouw bevalling. Fysiek en mentaal. Pijnloos word je bevalling nooit en complicaties kan ik niet voorkomen. Ik kan je wel meenemen in de fases van de bevalling, zodat jij zo goed mogelijk weet wat je te wachten staat. Hoe meer jij weet, hoe beter jij kan aangeven wat jij wilt en wat jij nodig hebt.

Ik leer je omgaan met pijn. Ik leer je jouw behoeftes te herkennen, zodat jij het jezelf zo comfortabel mogelijk kunt maken. Je oefent ademtechnieken die je helpen de weeën op te vangen en om te gaan met de pijn. Je gaat bewegen om je conditie op peil te houden, vooral de persfase wordt zo een uitdaging die jij aan kan. Ik leer je in het nu te zijn, zodat je niet wordt afgeleid door onbelangrijke bijzaken. En zodra het allemaal voorbij is, kun jij met een super trots gevoel jouw kleintje in je armen nemen.

Mindset en ademhalingstechnieken vormen de basis, gecombineerd met kennis over de bevalling. Een goede voorbereiding is echt het halve werk. Bevallen wordt vaak vergeleken met een marathon lopen. En een marathon loop je ook niet zonder te trainen. Met het Best9Moms programma leer ik je de juiste focus te vinden en oefen je ademhalingstechnieken die je kunt gebruiken tijdens de bevalling. Zo kun je vol vertrouwen je bevalling ingaan. 

Heb jij behoefte om te leren vertrouwen op jouw lichaam? Meld je dan aan op mijn contactpagina.

Vorige
Vorige

Best9Moms deel 3: De beste voorbereiding op het moederschap

Volgende
Volgende

Best9Moms deel 1: De beste zwangerschap