Best9: Zwangerschap Cadeau

Hoe leuk is het om een zwangere te feliciteren en te verrassen met een cadeautje. Natuurlijk super leuk voor de aanstaande mama om een berg vol kleertjes en speeltjes te krijgen. Een makkelijke manier om je baby uitzet bij elkaar te verzamelen. Wil jij toch liever een meer origineel cadeau geven? Bekijk dan deze Best9 Zwangerschap cadeau. Een Best9 welke opgesteld is in samenwerking met nieuwe moeders, want wie weet er beter wat een zwanger graag cadeau krijgt dan de nieuwe moeder zelf. Zeker weten dat je zwangere vriendin, zus, nicht, collega hier nog blijer van wordt!

1. Dagboek

Wat is er leuker dan later terug te kijken op de periode dat je zwanger was. Een dagboek of invulboek is er om mooie herinneringen te maken, om de je gedachtestroom te ordenen en om je (echo)foto’s een mooi plekje te geven. 

Dagboek

2. Gesprekskaarten voor aanstaande ouders

Mama worden doe je niet alleen, samen met je partner wordt je ouders. Maar wat verandert er allemaal mee met de komst van jullie kindje en hoe gaan jullie het ouderschap samen aanpakken? De vragen uit dit gespreksspel helpen je om dit gesprek op een luchtige manier met elkaar aan te gaan. En als je dan toch met elkaar in gesprek gaat, vind je in mijn workshop Ouderschap Planning nog veel meer tips en een stappenplan om een plan te maken voor het ouderschap, helemaal passend binnen jullie behoeftes en ambities. 

Leuk om te geven aan je partner, maar ook goed om te krijgen van je ouders. 

Huisjeboompjegesprekje

3.Voorbereid moeder worden

Voorbereiden op de bevalling, daar denken heel veel aanstaande moeders wel aan. De bevalling voelt immers als het moment van de waarheid. Toch begint het daarna pas echt. Het moederschap zelf is een nog grotere uitdaging voor veel vrouwen. Help een moeder om ook hierop voorbereid te zijn. Geef haar een online workshop speciaal voor de kraamtijd. Of help haar met het ontwikkelen van een mama mindset en geef haar de beste voorbereiding met het Best New Moms programma. Want moeder zijn is zoveel makkelijker als jij hier vol energie en mindful instaat. 

4. Mama tijdschrift

Toen ik zwanger was heb ik ze verslonden, de mama tijdschrijften. Boordevol verhalen over het moederschap en zwanger zijn. Lezen vind ik heerlijk. Tijdens mijn zwangerschap las ik graag iets luchtigs om te ontspannen. 

Ouders van Nu

5. Boeken over zwanger zijn of het moederschap

Voor de moeders die liever wat leren van wat ze lezen, zijn boeken over zwanger zijn, bevallen en het moederschap een aanrader. Op mijn boeken pagina vind je voor ieder wat wils. Boeken vol tips en ervaringen en boeken vol met wetenschappelijk bewezen theorieën. 

Kies een boek dat past bij de aanstaande moeder. 

Boekentips

6. Zorg voor jezelf mama

Voor aanstaande mama’s kan de zwangerschap heel voorspoedig verlopen, maar het kan ook een periode vol met klachten zijn. Misselijkheid, vermoeidheid en bekkenklachten zijn heel normaal. Vaak worden klachten veroorzaakt door alle hormonale veranderingen die de vrouw doormaakt. Klachten helemaal voorkomen is lastig, maar je helpt een zwangere vrouw wel met mijn tips voor een stabielere hormoonhuishouding of door haar lekker in beweging te laten blijven. Mijn Workshop Gezonde Gewoontes en mijn online trainingen zijn een fijn cadeau om klachten  te verminderen.

7. Een mooi zwangerschapssieraad 

Je zwangerschap is een bijzondere periode, een periode waar je later graag op terugkijkt en aan herinnerd wilt worden. Hoe mooi is het om dan een sieraad te hebben, wat symbool staat voor deze periode. Super leuk om aan je zwanger vrouw of dochter te geven. 

Mama-ketting

Zwangerschapsketting

8. Tijd voor jezelf

De overgang van vrouw naar moeder is niet makkelijk. Vooral mentaal heb je ruimte nodig om je hierop voor te bereiden. Ruimte krijg je door even alleen te kunnen zijn met jezelf en je kindje. Zeker als je al een kindje hebt, krijg je deze ruimte vaak niet. Hoe mooi is het dan om tijd voor jezelf cadeau te krijgen! Een oppas voor je kind(eren), een partner of je ouders die de kinderen even een middagje mee nemen. Leuk voor je kinderen en jij krijgt de ruimte om even met jezelf en de baby in je buik te zijn. Zo kun jij je mentaal voorbereiden en binden met het kindje in je buik. 

9. Een verwen arrangement

Een zwangerschapsmassage, een gezichtsbehandeling of kappersbeurt, hoe fijn is het om even te kunnen ontsnappen uit de hectiek van het dagelijks leven en lekker te ontspannen. Samen met een vriendin, je moeder of even alleen. Heerlijk!

Een aanstaande moeder verwen je echt goed met een dagje wellness!

Wellness

Vorige
Vorige

Voeding en zwanger

Volgende
Volgende

Wat is de invloed van je leeftijd op je zwangerschap?