Het geheim van een goede moeder: egoisme

'The secret of being a great mom, is being selfish'

Je maakt je kinderen het meest gelukkig, door zelf gelukkig te zijn. Zit jij lekker in je vel, dan straal je dit uit naar je kinderen en daar profiteren zij nog het meeste van.

Zorg goed voor jezelf om lekker in je vel te zitten. Beweeg voldoende, eet gezond, slaap voldoende en neem tijd om echt te ontspannen.

Vergeet hierbij niet voldoende tijd voor jezelf te nemen. Tijd waarin jij niets hoeft en alles mag. Tijd waarin je niet hoeft te reageren op prikkels uit je omgeving. Een tijd waarin jij op kunt laden.

Fysieke en mentale gezondheid

Zo ben jij niet alleen fysiek sterk, maar ook mentaal.

Jouw stress is immers ook de stress van je kinderen. Sta jij te veel onder spanning? Dan heeft dit een negatieve invloed op de ontwikkeling en het immuunsysteem van je kind. .

Met jouw energie en een positieve mindset maak je niet alleen jouw leven makkelijker en leuker, maar ook dat van je kinderen.

Kun jij wel wat steun en motivatie gebruiken bij het werken aan jouw gezonde leefstijl? Meld je dan aan voor mijn besloten Facebook groep.
Nieuwsgierig naar wat ik met Best9Moms voor je kan betekenen? Maak dan een afspraak voor een gratis coachingsessie. Dan kijken we samen welke stappen jij kunt nemen naar meer balans tussen je werk, je gezin en jezelf.
Vorige
Vorige

Wie houdt mama vast?

Volgende
Volgende

Lukt het je om in het moment te zijn?